Souvenir dari Korea?

souvenir unik

Souvenir Promosi – Rasanya belum telat untuk aku wish selamat tahun baru. Terhadap yang sudah tercapai azam untuk ke Korea, tahniah aku ucapkan. Terhadap yang belum mungkin boleh dihasilkan tahun melawat Korea korang. Terhadap yang dah hingga ke Korea, apa souvenir yang korang beli untuk orang yang tersayang kat Malaysia? seharusnya pening kan memikirkan apa yang menarik untuk dibeli sebagai hadiah dari Korea. OK, jangan pening2 karena post kali ini nak cerita pasal souvenir yang senantiasa aku beli di Korea. Kat Korea ni memang banyak alternatif barang melainkan bila nak beli souvenir unik aku senantiasa beli barang yang boleh di guna, melambangkan identiti Korea dan harga berpatutan.

Jadi mari kita lihat sebagian souvenir yang lazim aku beli dari Korea

1. Sepit kuku Korea.

sepit kuku Korea memang alternatif souvenir nombor 1 aku. Ianya bermanfaat dalam kehidupan seharian untuk menjaga kebersihan diri dan multipurpose karena boleh juga dihasilkan key chain. harganya juga berpatutan. Jika beli senantiasa ambil berbundle2

2. Penanda buku Korea

layak untuk mereka yang menyukai membaca. Penanda buku Korea memiliki design yang unik dan melambangkan identiti korea seperti pakaian tradisional korea, yang ni book mark kegemaran aku karena ianya boleh diaplikasikan sebagai pisau pembuka sampul surat. Cangkuk kat atas tu mempermudah bookmark ini disangkut pada birai buku

3. Book stand Korea

satu lagi barang kegemaran aku yang dibeli dari Korea. Book stand Korea amat unik dan fleksibel. Cuma orang yang betul2 special je bisa book stand ni dari aku tau.

Kat bawah ni gambar my personal book stand. Sayang amat kat korean book stand ni. Beli kat Gwangju masa study dahulu. Sahabat dikala study dan buat assignment…

4. T-shirt I LOVE KOREA

T-Shirt yang menjadi isu terkini perlancongan ni memang semestinya dibeli. Boleh lah meriak kan diri dengan menerapkan pakaian ni apabila jalan.